Ik doe mee aan het ParaCOV onderzoek. Wat wordt er van mij verwacht?

U heeft toestemming gegeven om deel te nemen aan het ParaCOV onderzoek. In dit onderzoek volgen we mensen die corona hebben gehad, en daarvoor door een paramedicus worden of werden behandeld. Een paramedicus is een fysiotherapeut, oefentherapeut, ergotherapeut, logopedist of diëtist. Doordat u meedoet, leren we meer over deze ziekte en het herstel. Zo kunnen we patiënten in de toekomst beter helpen. Het is dus belangrijk dat u blijft meedoen, ook als u zich weer beter voelt.

Wij hebben een filmpje gemaakt van 3 minuten waarin wij vertellen wat wij van u verwachten.

Meedoen aan dit onderzoek duurt tot 1 jaar na uw aanmelding. We verzamelen uw gegevens met een systeem dat voor ons is ontwikkeld door Your Research. U bereikt dit systeem via de Your Research app op uw smartphone of via de webapp (webapp.yourresearch.com) in de internetbrowser op uw computer of tablet.

Lukt het niet om in te loggen? Klik hier voor een handleiding. Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact met ons op via ons e-mailadres: covid-paramedisch-onderzoek.iqh@radboudumc.nl

Er zijn meerdere vragenlijsten en meerdere meetmomenten. Hieronder ziet u de momenten waarop vragenlijsten in uw app, of via de webapp, bij u worden uitgevraagd.

 

 

Zoals u ziet in de tijdlijn komen de vragenlijsten meerdere malen in het jaar terug in uw app. Deze meetmomenten zijn voor alle deelnemers hetzelfde. Deelname aan het onderzoek is gestart bij de start van de paramedische behandeling, vervolgens krijgt iedereen na 3, 6, 9, en 12 maanden vragenlijsten. Let op: deze meetmomenten gaan door, de gegevens zijn óók belangrijk als u zich alweer beter voelt.

U krijgt herinneringen via uw app om de vragenlijsten in te vullen. Goed om te weten: alle vragenlijsten zijn zo ingesteld dat u deze in stapjes kunt invullen. Mocht u halverwege een vragenlijst een pauze willen nemen, dan kunt u de vragenlijst op een later moment verder invullen.
Meedoen duurt voor alle deelnemers tot 1 jaar na de start van uw behandeling. Het is dus niet zo dat er geen vragenlijsten meer zijn als uw behandeling is afgerond. Heeft u vragen over uw deelname, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee. E-mail: covid-paramedisch-onderzoek.iqh@radboudumc.nl

Is uw behandeling gestopt bij één of meerdere behandelaars? Geef dit per behandelaar aan ons door via de evaluatie vragenlijst die u eens per 3 weken ontvangt. Heeft u dit al eerder aan ons doorgegeven? Dan hoeft u dit niet opnieuw te doen.

Wij hebben een flyer gemaakt waarin kort alle taken van u als deelnemer benoemd staan. Deze vindt u hier. Wilt u meer weten? Aanvullende informatie vindt u op onze website www.paracov.nl

 

VRAGEN?

Veel antwoorden vindt u op yourresearch.com/nl/faq-voor-deelnemers-paracov-studie

Antwoord niet gevonden? ✉ covid-paramedisch-onderzoek.iqh@radboudumc.nl